Κόρινθος Power

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Η Κόρινθος Power ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Mytilineos  Α.Ε. (65%) ενώ το 35% της εταιρείας ανήκει στην Motor Oil. H Κόρινθος Power ασχολείται με την κατασκευή, τη λειτουργία και την εκμετάλλευση διαφόρων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας οι οποίες λειτουργούν με φυσικό αέριο.

 

Η μονάδα της Κorinthos Power έχει την έδρα της στην περιοχή της Κορίνθου, στους Αγίους Θεοδώρους δίπλα στο διυλιστήριο της Motor Oil και η μέγιστη ισχύς της είναι 437 MW. Είναι λοιπόν μια εταιρεία η οποία ασχολείται με την παραγωγή και εμπορεία ηλεκτρικής ενέργειας όχι όμως σε ιδιώτες αλλά στον χώρο που δραστηριοποιούνται εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Στόχος της  Κorinthos Power είναι να προσελκύσει πελάτες οι οποίοι όμως ανήκουν στην κατηγορία των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας. Ουσιαστικά απευθύνεται σε μεγάλες εταιρείες οι οποίες και θέλουν να συνάψουν νέες συνεργασίες στον τομέα της αγοράς ηλεκτρικού ρεύματος προσφέροντας φθηνό ρεύμα στον τομέα της χονδρικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας λειτουργεί τόσο προς όφελος της ίδιας όσο και των πελατών της αφού με τον τρόπο αυτό θα υπάρξει μεγιστοποίηση του κέρδους για τους πελάτες της. Η μονάδα της Κόρινθος Power είναι συνδυασμένου κύκλου και λειτουργεί με φυσικό αέριο. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ το προσωπικό της είναι έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο.

 

Η μονάδα της Κorinthos Power συμβάλει στην μείωση του κόστους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο ωφελώντας έτσι τους καταναλωτές αλλά και την εθνική οικονομία. Η ένταξη του σταθμού παραγωγής στο Νότιο Σύστημα της χώρας συμβάλει στη σταθερότητά του προσφέροντας έτσι στους καταναλωτές των περιοχών αυτών φθηνό ρεύμα ποιότητας.

 

Η Κόρινθος Power συμβάλλει στην εθνική οικονομία καθώς επενδύει στην χαμηλού κόστους παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Μάθε τι σε Συμφέρει από τον Ειδικό

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει