Πάροχοι ρεύματος

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Πάροχοι ρεύματος
Πάροχοι ρεύματος – Ποιον πάροχο όμως να επιλέξω;

Η άρση του μονοπωλίου της ΔΕΗ στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας έγινε το 2012 με εξαίρεση τα μη διασυνδεδεμένα νησιά. Σήμερα, εκτός από τη ΔΕΗ, υπάρχουν και αρκετοί ακόμα πάροχοι ρεύματος οι οποίοι ονομάζονται ¨εναλλακτικοί¨. Πρόκειται για μεγάλες επιχειρήσεις που πλέον δραστηριοποιούνται στο χώρο της παραγωγής, μεταφοράς, διανομής και πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και τα πακέτα προσφορών των εταιρειών (προς όφελος του καταναλωτή) συνεχώς βελτιώνονται.

Οι πάροχοι  ρεύματος, εκτός από το φθηνό ρεύμα και τα οικονομικά τιμολόγια, προσφέρουν και εμπορικές υπηρεσίες σε εξίσου ανταγωνιστικές τιμές!

Βρες τον Φθηνότερο Πάροχο εδώ!

Πάμε να γνωρίσουμε τους πιο σημαντικούς προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας στον μίνι κατάλογο παρόχων ρεύματος. Στη λίστα παρουσιάζονται αλφαβητικά οι πάροχοι:

Λίστα παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος

 

ΒΙΕΝΕΡ

Η ΒΙΕΝΕΡ ΑΕ από το 2016 προμηθεύει τους πελάτες της με ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές. Μέσα από τη συνεχή εξέλιξη και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και την επέκταση του δικτύου της. Εξυπηρετεί επαγγελματίες και ιδιώτες στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία συμμετέχοντας στην αγορά ενέργειας και των δύο χωρών.

 

ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ιδρύθηκε το 1950 για να λειτουργήσει “χάριν του δημοσίου συμφέροντος” και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2001. Από το 2012 οι εναλλακτικοί πάροχοι ρεύματος έχουν σπάσει το μονοπώλιο της ΔΕΗ στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας. Εξαίρεση αποτελούν τα μη διασυνδεδεμένα νησιά (ΜΔΝ) στα οποία το μονοπώλιο έχει αρθεί μερικώς. Κατέχει την ¨μερίδα του λέοντος¨ όσον αφορά την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας  στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις. Προς το παρόν όλες οι εταιρίες που είναι συνδεδεμένες στην Υψηλή Τάση τροφοδοτούνται αποκλειστικά από τη ΔΕΗ. Ως πάροχος προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές τόσο στην προμήθεια ρεύματος όσο και στην προμήθεια του φυσικού αερίου.

 

ΕΛΙΝΟΙΛ

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, γνωστή και ως ελίν, ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί μια από τις δυναμικότερες εταιρείες εμπορίας καυσίμων. Τον Σεπτέμβριο του 2018 ανακοινώθηκε η σύναψη συνεργασίας με τον ΗΡΩΝ. Στο πλαίσιο αυτή της συνεργασίας ο ΗΡΩΝ θα προμηθεύει με ρεύμα και φυσικό αέριο την ΕΛΙΝΟΙΛ, η οποία θα τα διαθέτει στους πελάτες της. Στόχος της ελίν είναι η πρόσβαση των πελατών σε ένα μεγάλο εύρος ενεργειακών προϊόντων, όπως η αξιοποίηση και χρήση εναλλακτικών δικτύων λιανικής. Σαν πάροχος ρεύματος προσφέρει εξαιρετικά συνδυαστικά πακέτα και για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

 

ΕΛΤΑ Ενέργεια

Ο Όμιλος επιχειρήσεων ¨Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.¨ δημιούργησαν έναν ισχυρό πάροχο στο χώρο των εναλλακτικών προμηθευτών ρεύματος, την ¨ΕΛΤΑ Ενέργεια¨. Αποτελεί τον επιχειρηματικό ‘Όμιλο με το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα διαθέτοντας περίπου 1400 σημεία εξυπηρέτησης. Χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι η ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος και η ποιότητα των υπηρεσιών της.

 

ΖΕΝΙΘ

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει το 2000. Αρχικά, και ως πάροχος φυσικού αερίου εξυπηρετούσε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και ολόκληρη την Περιφέρεια της Θεσσαλίας. Από το τέλος του 2017 δραστηριοποιείται και στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Εκείνη την περίοδο παίρνει το όνομα ΖΕΝΙΘ. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι καινοτόμες και αξιόπιστες. Τα πακέτα προσφορών για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτήρια είναι πολλά και ενδιαφέροντα Οι συνδυαστικές παροχές της, σε φθηνό ρεύμα και αέριο, είναι υψηλών προδιαγραφών και άκρως ανταγωνιστικές.

 

ΗΡΩΝ

Ο ΗΡΩΝ ιδρύθηκε από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και είναι ο πρώτος ιδιωτικός Όμιλος που δραστηριοποιήθηκε στα πλαίσια της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα. Κατασκεύασε και λειτουργεί επιτυχώς από το 2004, την πρώτη ιδιωτική μονάδα. Είναι από τους παρόχους ρεύματος που από το 2018 δραστηριοποιούνται και στο χώρο προμήθειας φυσικού αερίου. Εφαρμόζει κάθε βιώσιμη πρακτική για το περιβάλλον και προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες για τους καταναλωτές Χαμηλής και Μέσης Τάσης. Προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και οικονομικά τιμολόγια στον καταναλωτή.

 

ΟΤΕ Estate

Η “ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩΜΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” με έτους ίδρυσης το 1995 είναι μια θυγατρική του Ομίλου και τον Μάρτιο του 2016 η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας καλύπτοντας τις ανάγκες του Ομίλου ΟΤΕ. Προσφέρει στους πελάτες της φθηνό και ποιοτικό ρεύμα με οικονομικά τιμολόγια. Η ΟΤΕ Estate εξυπηρετεί ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα όπως και τα διασυνδεδεμένα νησιά καθώς και κάποια που δεν ανήκουν στο  διασυνδεδεμένο δίκτυο όπως η Κρήτη και η Ρόδος. Ο λογαριασμός της ΟΤΕ Estate είναι μηνιαίος και υπάρχουν δύο είδη λογαριασμού ο έναντι και ο εκκαθαριστικός. Η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη.

 

Φυσικό Αέριο

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι ανώνυμη εταιρεία, στην οποία συμμετέχει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) σε ποσοστό 100%. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο του φυσικού αερίου εγγυάται αξιόπιστες υπηρεσίες στους οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές. Το Φυσικό Αέριο πλέον λειτουργεί ως ένας ολοκληρωμένος πάροχος αφού έχει μπει δυναμικά και στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος. Διαθέτοντας σύγχρονη τεχνολογία και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία προσφέρει τα προϊόντα του σε χαμηλές τιμές.

 

Efa Energy

Με έτος ίδρυσης το 2003 η EFA Energy προμηθεύει επαγγελματίες και ιδιώτες με ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο καλύπτοντας έτσι τις ενεργειακές ανάγκες ενός νοικοκυριού πλήρως και σε οικονομικές τιμές. Με πακέτα προσφορών τα οποία καλύπτουν με άριστο τρόπο κάθε είδος πελάτη (οικιακούς και επιχειρήσεις) η  EFA Energy αποτελεί μια από τις δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στον ενεργειακό χάρτη της Ελλάδας. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι που στελεχώνουν τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών σας βοηθούν να επιλέξετε το πακέτο προσφορών που καλύπτει τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε χαμηλό κόστος.

 

ELPEDISON

Με τον τίτλο Elpedison μας συστήθηκε το 2015 και ασχολείται με την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας. Από το 2017 δραστηριοποιείται και στη προμήθεια φυσικού αερίου. Αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους και ανταγωνιστικούς παρόχους ρεύματος. Απευθύνεται τόσο σε οικιακούς όσο και σε επιχειρησιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Κληρονόμος της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας των μητρικών της εταιρειών (Ελληνικά πετρέλαια και Edison), παρέχει ελκυστικά πακέτα για φθηνό ρεύμα και εξίσου χαμηλού κόστους τιμολόγια. Η εταιρεία προσφέρει άριστες και ποιοτικές υπηρεσίες, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΚΕΝ

Η ΚΕΝ  ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2017 ως εναλλακτικός πάροχος ρεύματος και από το 2019 επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην αγορά φυσικού αερίου. Τον Νοέμβριο του 2019 εξαγοράστηκε από την VOLTON αλλάζοντας έτσι τις ισορροπίες στην ελληνική αγορά εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας. Ανήκει στην κατηγορία των προμηθευτών που με υψηλό πνεύμα υπευθυνότητας και τέλεια οργάνωση παρέχει στους καταναλωτές εξαιρετικά προνόμια. Οι χαμηλές τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου  είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές στην αγορά.

 

Nova Energy

Το 2010 η NOVA συγχώνευσε τις λειτουργίες και δραστηριότητές της με τις αντίστοιχες  της Forthnet. Τον Οκτώβριο του 2018 η Nova εισήλθε στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, συνεργαζόμενη με την Volton, και δημιούργησε τις δικές της υπηρεσίες Nova Energy. Ο καταναλωτής πλέον μπορεί να συνδυάσει την σταθερή τηλεφωνία, το internet, και την συνδρομητική τηλεόραση με τα οικονομικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών, εγγυώνται στους καταναλωτές, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η Nova Energy, προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα ως εναλλακτικός πάροχος ρεύματος και  αποτελεί μία επιπλέον ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους ψάχνουν φθηνό ρεύμα.

 

NRG

Η NRG ως μέλος της οικογένειας του ομίλου Motor Oil ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην αγορά της ενέργειας το 2012. Σήμερα αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παροχή ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Άλλη μια πολύ καλή επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται για χαμηλό κόστος ρεύματος και οικονομικό τιμολόγιο.

 

PetroGaz Energy

Το 2018 η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής δημιούργησε την PetroGaz Energy. Η εταιρεία, με την δυναμική εισαγωγή της στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου, πρόσθεσε στην αγορά έναν ακόμη ανταγωνιστικό πάροχο ρεύματος. Με κατευθυντήριο άξονα την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση, παρέχει καινοτόμες λύσεις και προτάσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καταναλωτή. Οι χαμηλές τιμές ρεύματος, τα  οικονομικά τιμολόγια και η άριστη εξυπηρέτηση συνθέτουν το προφίλ της εταιρείας.

 

PROTERGIA

Ο τομέας ηλεκτρικής ενέργειας της Mytilineos είναι η Protergia η οποία διαχειρίζεται όλες τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες του ομίλου. Η Protergia, δραστηριοποιείται στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με επιχειρηματικό προσανατολισμό τη βιώσιμη ανάπτυξη υλοποιεί καινοτόμες επενδύσεις και έργα στον τομέα της ενέργειας. Οι ανταγωνιστικές τιμές και τα πακέτα προσφορών της εταιρείας για φθηνό ρεύμα, δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα από κάποιον που ενδιαφέρεται για προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Solar Energy

Η Solar Energy, ασχολείται με την παραγωγή εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά από  ανανεώσιμες πηγές και συγκεκριμένα, μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων. Έχει έντονη παρουσία στο διασυνοριακό εμπόριο με εισαγωγές αλλά και εξαγωγές μεγάλων ποσοτήτων ενέργειας. Η Solar Energy διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση αλλά και στον σχεδιασμό φωτοβολταϊκών συστημάτων στοχεύει σε μια βιώσιμη ανάπτυξη εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ηλιακή ενέργεια. Τα προϊόντα που παρέχει στους καταναλωτές είναι πολύ ενδιαφέροντα και άκρως ανταγωνιστικά.

 

VOLTON

Η Volton  είναι Ελληνική εταιρεία η οποία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ρεύματος στην Ελληνική αγορά. Υποστηρίζεται από ισχυρά ναυτιλιακά κεφάλαια που της  επιτρέπουν να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας. Προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών, φιλοδοξεί να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου. Παρέχει ευελιξία στις παροχές της, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Διαθέτει οικονομικά πακέτα στην προμήθεια ρεύματος και φυσικού αερίου.

 

VOLTERRA

Η Volterra  δημιουργήθηκε το 2010 και ήταν το αποτέλεσμα της στρατηγικής κοινοπραξίας  των ομίλων SORGENIA SpA και της J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. Στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας παρέχει ρεύμα σε όλες τις κατηγορίες πελατών που ενδιαφέρονται για φθηνό ρεύμα είτε Χαμηλής είτε Μέσης Τάσης.  Το 2018 και με την απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου, η εταιρεία εντάσσεται στο χώρο της προμήθειας του φυσικού αερίου. Ένας ακόμη αξιόπιστος πάροχος ρεύματος που προσφέρει συνδυαστικά πακέτα προσφορών σε ανταγωνιστικές τιμές.  Οι παροχές της εταιρείας είναι ευμετάβλητες και προσαρμόσιμες, ανάλογα με τις ανάγκες του καταναλωτή.

 

WATT+VOLT

Η WATT+VOLT βρίσκεται στο χώρο Εμπορίας και Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας από το 2011 ενώ το 2015 απέκτησε άδεια προμήθειας φυσικού αερίου Προσφέρει καινοτόμες λύσεις με τεχνολογία Ιnternet Of Things (IoT). Η αφοσίωση, η ευελιξία και η αποτελεσματικότητα είναι χαρακτηριστικά της εταιρείας.  Το γεγονός ότι οι πάροχοι ρεύματος στην Ελλάδα είναι αρκετοί – και ο ανταγωνισμός μεγάλος – ασχολείται συστηματικά με την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Η εταιρεία προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες εμπορικές υπηρεσίες σε οικονομικό κόστος. Επιπλέον άκρως ανταγωνιστικές είναι οι χαμηλές τιμές ρεύματος και τα πακέτα προσφορών.

 

We Energy

Η We Energy, είναι  μέλος του Ελληνικού Ομίλου EEG (EUNICE ENERGY GROUP). Δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής πώλησης ρεύματος από το 2018 προμηθεύοντας τους καταναλωτές ρεύμα, που προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Η εταιρεία έχει την δυνατότητα παροχής επίσημων κρατικών πιστοποιήσεων για την ενέργεια που προμηθεύει τους καταναλωτές, ότι προέρχεται από ΑΠΕ. Στις δραστηριότητες της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται η παροχή ‘’πράσινων’’ πιστοποιητικών και εγγυήσεων προέλευσης, όπως επίσης και η προμήθεια ρεύματος με ‘’πράσινα’’ τιμολόγια σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Για τους επαγγελματίες που θέλουν να μειώσουν το ενεργειακό  τους αποτύπωμα, η We Energy αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

Αυτοί είναι οι πιο γνωστοί πάροχοι ρεύματος. Σχεδόν όλες οι εταιρείες που προαναφέραμε ασχολούνται και με την προμήθεια φυσικού αερίου προσφέροντας, σε χαμηλές τιμές, συνδυαστικά πακέτα στους καταναλωτές που ενδιαφέρονται και για τα δύο προϊόντα.

Πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας
Το PIR σου βρίσκει τον πάροχο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες

Βρες τον Φθηνότερο Πάροχο εδώ!

Τα μερίδια στην αγορά παροχής ηλεκτρικής ενέργειας

Οι εναλλακτικοί πάροχοι την τελευταία τριετία έχουν υπερδιπλασιάσει τα μερίδιά τους στην αγορά παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που αφορούν τον Μάρτιο του 2021, η ΔΕΗ εξακολουθεί να κρατάει την ‘’μερίδα του λέοντος’’ με ποσοστό 65,8% ενώ οι υπόλοιποι πάροχοι ρεύματος κατέχουν το 34,2%. Περίπου την ίδια εποχή πριν τρία χρόνια(2018) το ποσοστό της ΔΕΗ έφθανε το 84,9%   ενώ των υπόλοιπων προμηθευτών ενέργειας το 15,10%. Αν γυρίσουμε ακόμα πιο πίσω θα δούμε ότι το 2014 τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 97,45% για την ΔΕΗ και μόλις 2,55% για τις υπόλοιπες εταιρείες που δραστηριοποιούνταν εκείνη την περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βασικός πάροχος (ΔΕΗ) εξακολουθεί να υπερτερεί ‘’κατά κράτος’’   στην κατηγορία των καταναλωτών Χαμηλής Τάσης, αλλά δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο για τους καταναλωτές Μέσης Τάσης. Μάλιστα, οι ανεξάρτητοι πάροχοι ηλεκτρισμού στο σύνολό τους,  έχουν υψηλότερο μερίδιο συμμετοχής σε σχέση µε τη ΔΕΗ.

Η εντυπωσιακή αύξηση κινητικότητας των τελευταίων ετών δείχνει ότι οι καταναλωτές δεν φοβούνται πλέον να αλλάξουν πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΡΑΕ, το 2019 περίπου 600.000 καταναλωτές άλλαξαν προμηθευτή ρεύματος.

Αυτή η σημαντική αύξηση κινητικότητας έχει φέρει και μια μεγάλη άνοδο στις τηλεφωνικές οχλήσεις των καταναλωτών προς τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συντριπτικό ποσοστό των τηλεφωνημάτων (πάνω από το 90%) αφορούν θέματα της ‘’συμβατικής περιόδου’’ με κύριο αποδέκτη την ΔΕΗ. Αυτό βέβαια είναι και φυσιολογικό αφού ο βασικός πάροχος έχει στο χαρτοφυλάκιό του τους περισσότερους καταναλωτές. Ένα πολύ μικρό ποσοστό ερωτήσεων έχει να κάνει με θέματα ‘’προ συμβατικής περιόδου’’, ενώ ακόμα πιο μικρό είναι το ποσοστό των τηλεφωνημάτων που έχει να κάνει με θέματα δικτύου. Περιληπτικά θα πούμε ότι οι περισσότερες αναφορές έχουν να κάνουν με αμφισβητήσεις ή διευκρινίσεις για τις χρεώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος.

Αυτό μας δείχνει ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να υπογράψουμε κάτι πριν το εμπεδώσουμε πλήρως. Οικονομικά προγράμματα με φθηνό ρεύμα θα εξακολουθούν να υπάρχουν και όσο κρατάει ο ανταγωνισμός των παρόχων ρεύματος θα βελτιώνονται προς όφελος του καταναλωτή.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται τα μερίδια των παρόχων στην αγορά προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας:

 • ΔΕΗ με 65,85%
 • Protergia με 7,97%
 • Ήρων με 6.34%
 • Elpedison με 4.85%
 • NRG με 4.00%
 • Watt and Volt με 2,58%
 • Volterra με 1.93%
 • Φυσικό Αέριο Αττικής με 1.81%
 • Volton με 1.41%
 • Ζενίθ με 1,41%
 • ΕΛΤΑ με 0,63%
 • ΚΕΝ 0,56%
 • ΕΛΙΝΟΙΛ με 0,15%
 • We Energy με 0,06%
 • Solar Energy με 0,03%

Η ενημέρωση για τα ποσοστά μεριδίων των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας έγινε στις 09-04-2021

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν και τα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ για το Γ΄ Τρίμηνο του 2020 και τον αριθμό των ’’ρολογιών’’ που διαθέτει ο κάθε πάροχος. Η ΔΕΗ εξυπηρετεί 5,39 εκατ. μετρητές με το μερίδιό της να προσεγγίζει το 80% του συνόλου ενώ οι  εναλλακτικοί προμηθευτές  εξυπηρετούν 1,38 εκατ. μετρητές. Από τους ιδιώτες προμηθευτές ενέργειας στην πρώτη θέση σε ότι αφορά τον αριθμό των ‘’μετρητών’’ βρίσκεται η Protergia με 228 χιλιάδες, στην δεύτερη η Elpedison με 220 χιλιάδες στην τρίτη ο  Ήρωνας με 178 χιλιάδες και στην τέταρτη η Watt & Volt με 160 χιλιάδες.

Τελικά συμπεράσματα για τους παρόχους ρεύματος

Σε μία αγορά όπως η ενεργειακή, όπου υπάρχει πλήθος επιλογών, θα πρέπει να στηρίξουμε την επιλογή μας στα δικά μας κριτήρια και τις δικές μας ανάγκες. Για το λόγο αυτό πριν προβείτε στην αλλαγή παρόχου ρεύματος μελετήστε προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και τις προσφορές της κάθε εταιρείας όπως επίσης και τα ψιλά γράμματα που μπορεί να συμπεριλαμβάνονται στο συμφωνητικό προς υπογραφή ενός νέου συμβολαίου. Το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε σύγκριση των παρόχων ρεύματος με συμβουλευτική διάθεση για να μπορέσετε να αποφασίσετε ορθά!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

ΠΡΟΟΙΜΙO

1.1. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ιστοσελίδας αποτελούν τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας https://www.oikiakorevma.gr/ (εφεξής καλουμένης η «Ιστοσελίδα»), η οποία προσφέρεται προς χρήσηστους ενδιαφερόμενους (εφεξής οι «Χρήστες») από την εταιρία με τηνεπωνυμία «ΝΟΥΖΙΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» και διακριτικό τίτλο «Nooseit» η οποία εδρεύει στην Γλυφάδα, 2ος όροφος, 16562 Αθήνα μεΑ.Φ.Μ. 800713689 της Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας, (εφεξής η «Εταιρεία»).

1.2. Οι εταιρεία Nooseit, (όπως περιγράφεται στην παρ.1.1.) , έχει εμπορική σύμβαση συνεργασίας, με την εταιρεία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» με το διακριτικό τίτλο «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ», που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ.Κηφισίας 7, 11523 Αμπελόκηποι, με Α.Φ.Μ.:997104531, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, της οποίας τα προϊόντα ή/και υπηρεσίες εμπορεύεται.1.2. Η πρόσβαση και η χρήση της Ιστοσελίδας υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης. Ο Χρήστης κάθε φορά που κάνει χρήση της Ιστοσελίδας επιβεβαιώνει ηλεκτρονικά την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφομένων στο παρόν Όρων. Μόνη η πρόσβαση και η χρήση της Ιστοσελίδας συνιστά πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης, ως αυτοί ισχύουν. Τεκμαίρεται έτσι ότι έχει διαβάσει προσεκτικά, κατανοήσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης καθώς και την τήρηση της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

1.3. Η ως άνω αποδοχή αφορά όλους τους Χρήστες της Ιστοσελίδας, δηλαδή(α) τους απλούς Χρήστες (εφεξής οι «Επισκέπτες»), οι οποίοι έχουν δυνατότητα απλής ανάγνωσης, ακρόασης και θέασης του περιεχομένου της Ιστοσελίδας, καθώς και δυνατότητα να επικοινωνούν με την Εταιρεία και νασυμμετέχουν σε διαγωνισμούς και παιχνίδια, και (β) τους εγγεγραμμένους Χρήστες (εφεξής οι «Εγγεγραμμένοι Χρήστες»), οι οποίοι έχοντας συγκεκριμένο όνομα χρήστη (username), διατηρούν τις δυνατότητες που έχουν οι Επισκέπτες και επιπλέον έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στις όποιες προσωποποιημένες Υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει η Εταιρεία.

1.4. Η χρήση της Ιστοσελίδας πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο για νόμιμους σκοπούς. Οι Χρήστες οφείλουν να χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο και τους παρόντες Όρους Χρήσης και να μην προβαίνουν σε πράξεις και παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία της και να επηρεάσουν αρνητικά ή να θέσουν σε κίνδυνο τηχρήση της.

1.5. Οι Χρήστες παραμένουν προσωπικά και αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις τους κατά τη διάρκεια χρήσης της Ιστοσελίδας. Η Εταιρεία
δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των Χρηστών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν τη παρούσα ρήτρα και να συμμορφωθούν με το περιεχόμενο των παρόντων Όρων. Επιπλέον, οι Χρήστες ενδέχεται να ευθύνονται για οιαδήποτε βλάβη ή ζημία της Εταιρείας ή τρίτων από την εν λόγω αδυναμία τους.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

2.1. Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε 24ωρη βάση, με εξαίρεση την περίοδο κατά την οποία η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα θα έχει ανασταλεί λόγω συντήρησης της Ιστοσελίδας, αναβάθμισης ή διακοπής της ηλεκτρονικής επικοινωνίας ή άλλης συναφούς αιτίας. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση πουγια οποιοδήποτε λόγο η Ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο. 2.2. Η Εταιρεία στοχεύει να ενημερώνει την Ιστοσελίδα τακτικά, και μπορεί να αλλάζει το περιεχόμενο της σε οποιαδήποτε στιγμή. Εάν παραστεί ανάγκη, η Εταιρεία δύναται να αναστείλει την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, ή να τη διακόψει επ’ αόριστον. Η Εταιρεία δε φέρει καμία υποχρέωση να ενημερώνει υλικό της Ιστοσελίδας που ενδέχεται να μην είναι ενημερωμένο σε μια δεδομένη στιγμή. 2.3. Οι Χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη λήψη όλων των απαραίτητων ρυθμίσεων για την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα. Ειδικότερα, οι Χρήστες φέρουν το κόστος εξοπλισμού και σύνδεσής τους με το Διαδίκτυο, το κόστος συντήρησης και λειτουργίας τους, καθώς και την πλήρη ευθύνη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Οι Χρήστες οφείλουν να διασφαλίζουν ότι όλα τα πρόσωπα που έχουν πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μέσω της σύνδεσής τους στο Διαδίκτυο γνωρίζουν τους παρόντες Όρους Χρήσης και συμμορφώνονται πλήρως με αυτούς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η μονοπρόσωπη ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «ΝΟΥΖΙΤ» και το δ.τ. «Nooseit.» που εδρεύει στο Δήμο Γλυφάδας επί της οδού Δημ. Γεννηματά, αρ. 55 με ΑΦΜ 800713689 (στο εξής «Εταιρεία») λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με και σε συμμόρφωση προς τις υποχρεώσεις της ως Υπευθύνου Επεξεργασίας που απορρέουν από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR).

Με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας ενημερώνουμε για το είδος των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν και που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, τη νομική βάση για την επεξεργασία τους, τους σκοπούς επεξεργασίας, το χρονικό διάστημα διατήρησης των δεδομένων, τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, τα δικαιώματα που έχετε με βάση το πιο πάνω νομικό πλαίσιο, τους αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων καθώς και τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που έχουμε λάβει για την ασφάλεια και την προστασία τους.

Σας ενημερώνουμε ότι την παρούσα Πολιτική Προστασίας μπορείτε να την βρείτε διαθέσιμη σε έντυπη μορφή και στα γραφεία της εταιρείας ενώ ενδέχεται να τροποποιείται, προκειμένου να είναι πάντοτε ενημερωμένη και σύμφωνη με τις κάθε φορά ισχύουσες διατάξεις. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε τακτικά την ιστοσελίδα μας www.oikiakorevma.gr προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές.

Τι είναι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», σύμφωνα με το Άρθρο 4 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων της ΕΕ 2016/679 (GDPR), αναφέρεται σε κάθε πληροφορία που αφορά σε ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο, που είναι και το υποκείμενο των δεδομένων, όπως ενδεικτικά: ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα του

Τί είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μόνον τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και είναι απολύτως απαραίτητα για την εξυπηρέτηση του σκοπού για τον οποίο δόθηκαν και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον για το σκοπό αυτό και αφού προηγουμένως έχουμε λάβει τη ρητή συγκατάθεσή σας. Ειδικότερα:

Απλά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν: Συλλέγουμε απλά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ενδεικτικά: το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, το φύλο, την εθνικότητα, την προσωπική/οικογενειακή κατάσταση, την ηλικία, τα στοιχεία επικοινωνίας (κατοικία – ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός σταθερού ή/και κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), τα τραπεζικά στοιχεία και στοιχεία πληρωμών, τον αριθμό ταυτότητας ή/και τον αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), Α.Φ.Μ., αρμόδια Δ.Ο.Υ. Οι πληροφορίες και τα δεδομένα αυτά θα περιληφθούν στο φάκελο ή/και στην καρτέλα που θα δημιουργηθεί είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή.

Δεδομένα και Στοιχεία Επικοινωνίας: συλλέγουμε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας και γενικότερα τα στοιχεία επικοινωνίας σας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και του αριθμού τηλεφώνου σας (σταθερού ή/και κινητού).

Στοιχεία δραστηριότητας on–line: συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, όταν χρησιμοποιείτε τις διαδικτυακές υπηρεσίες και διαδικτυακούς τόπους της εταιρείας μας και εφ’ όσον έχετε προηγουμένως παράσχει ρητά τη συγκατάθεσή σας για το σκοπό αυτό. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το αναγνωριστικό λογαριασμού σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διεύθυνση IP και άλλα αναγνωριστικά σας στοιχεία στο διαδίκτυο που μας παρέχετε on-line στην ιστοσελίδα μας. Τα ανωτέρω ισχύουν μόνον για τις διαδικτυακές υπηρεσίες και διαδικτυακούς τόπους των οποίων την ιδιοκτησία έχει η εταιρεία μας και δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου διαδικτυακού ιστοτόπου.

Η Εταιρεία δηλώνει ότι δεν θα συλλέγει και δεν θα επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από ανήλικα φυσικά πρόσωπα, χωρίς να εξασφαλίσει προηγουμένως την συγκατάθεση του προσώπου που ασκεί τη γονική μέριμνα του ανηλίκου.

Για ποιό σκοπό επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν;

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν ενδεικτικά για τους κατωτέρω αναγραφόμενους σκοπούς:

Για την άμεση ή έμμεση επικοινωνία μαζί σας για σκοπό πώλησης και προώθησης υπηρεσιών ενέργειας (ρεύμα). Για το σκοπό αυτό δύναται να λάβετε επικοινωνία, από συνεργάτη μας, εταιρεία επικοινωνίας (call center), με την οποία έχουμε συμβατική σχέση εργασίας ακριβώς για αυτό τον σκοπό.
Για την χάραξη στρατηγικής διαφήμισης, μάρκετινγκ, επικοινωνία, παροχή υπηρεσιών εμπορίου/ μάρκετινγκ (marketing) μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή αποστολής μηνύματος sms ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παροχή υπηρεσιών προγραμματικής διαφήμισης (όπου αγοράζεται και πωλείται ηλεκτρονικά στοχευμένη διαφημιστική προβολή), την παροχή υπηρεσιών άμεσου μάρκετινγκ, την επεξεργασία δεδομένων για την παρακολούθηση της επιτυχίας διαφημιστικών εκστρατειών, την παρακολούθηση, διαχείριση, και επαναπροσανατολισμό μέσω των πλατφορμών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την συνεργασία με άτομα που ασκούν επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Για την παροχή υπηρεσιών προώθησης πωλήσεων (Promotion) και παροχή υπηρεσιών Εμπορίου/ Μάρκετινγκ (Marketing)
Για την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας σε εσάς.
Για την κάθε είδους επικοινωνία μας μαζί σας για την ενημέρωσή σας στα πλαίσια των παρεχομένων υπηρεσιών μας (συμπεριλαμβανομένης και τηλεφωνικής κλήσης, απoστολής μηνύματος sms, αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέες υπηρεσίες, για την υπενθύμιση, επιβεβαίωση ραντεβού ή/και επανελέγχου και για την παροχή υπηρεσιών Εμπορίου/ Μάρκετινγκ (Marketing)).
Για την αξιολόγηση των προσόντων και ικανοτήτων σας για θέση εργασίας στην εταιρεία μας, για την οποία υποβάλατε αίτηση και βιογραφικό και για λόγους επικοινωνίας μας μαζί σας για το σκοπό αυτό.
Για τη συμμόρφωσή μας με νομικές διαδικασίες και δικαστικές αποφάσεις, για να απαντούμε σε αιτήματα από δημόσιες και κρατικές υπηρεσίες και αρχές κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας τους.
Για την εκπλήρωση του εννόμου συμφέροντος της εταιρείας μας.
Για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων και αξιώσεών μας προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντά μας και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας, ή των συνεργατών μας και προκειμένου να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα, το ιδιωτικό απόρρητο, την ασφάλεια ή τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας μας και των συνεργατών μας, των δικών σας νομίμων αξιώσεων ή δικαιωμάτων σας, ή άλλων ατόμων.

Από πού συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν;

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν συλλέγονται:

Από εσάς, όταν επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας, όταν συμπληρώνετε ηλεκτρονικές φόρμες ή αποστέλλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (“e-mail”), ή με οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία σας μαζί μας, με σκοπό να πληροφορηθείτε ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Εταιρείας μας.
Αυτόματα μέσω του προγράμματος περιήγησης – φυλλομετρητή (“browser”) ή της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε για την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα μας. Όταν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, συλλέγουμε μόνο τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν τα οποία διαβιβάζει το πρόγραμμα περιήγησής σας (φυλλομετρητής – browser) στον διακομιστή (server) μας, τα οποία είναι τεχνικά αναγκαία για την προβολή της ιστοσελίδας μας σε εσάς και την εγγύηση της σταθερότητας και της ασφάλειας. Με εξαίρεση τυχόν Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν και τα οποία συλλέγονται από τα Cookies (βλ. περισσότερα Πολιτική Cookies εδώ), τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν περιορίζονται σε όσα έχετε παράσχει εσείς ρητά και για συγκεκριμένο σκοπό και εφόσον έχετε δώσει την ρητή συγκατάθεσή σας. Επίσης, συλλέγουμε Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας και εφόσον εσείς έχετε ρητά συναινέσει προς τούτο, συμπληρώνοντας ρητά τα αντίστοιχα πεδία.
Από τις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, άλλο περιεχόμενο κοινωνικών μέσων, τα εργαλεία και τις εφαρμογές μας.
Από εσάς, όταν επισκέπτεστε το χώρο των εγκαταστάσεών μας για να λάβετε πληροφορίες για τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες, για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν:

Η επεξεργασία από την εταιρεία μας των απλών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή/και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ειδικών κατηγοριών που σας αφορούν, γίνεται στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των συμβατικών μας υποχρεώσεων προς εσάς και δη την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς και βασίζεται:

– στην με θετική ενέργεια, ελεύθερη, συγκεκριμένη, ρητή και εν πλήρει επιγνώσει συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ελεύθερα οποτεδήποτε.

– στη σύναψη και εκτέλεση μεταξύ μας σύμβασης παροχής των υπηρεσιών μας.

– σε αίτημά σας όταν επισκέπτεστε τους χώρους των εγκαταστάσεών μας για να λάβετε ενημερωτικές πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσιών μας.

– στην νόμιμη υποχρέωσή μας, ως εργαστήριο παροχής υπηρεσιών αισθητικής και για τη συμμόρφωση μας προς την ισχύουσα εθνική /ή και ευρωπαϊκή νομοθεσία και την εκπλήρωση των νομίμων υποχρεώσεών μας προς τις δημόσιες/κρατικές υπηρεσίες και αρχές.

– στο έννομο συμφέρον μας για την εκπλήρωση του εταιρικού μας σκοπού, ήτοι την παροχή των υπηρεσιών μας, για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεών μας.

Χρόνος διατήρησης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν:

Η Εταιρεία, σε συμμόρφωση με την ισχύουσα σχετική νομοθεσία, θα διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα, για χρονικό διάστημα 5 ετών.
Όταν πρόκειται να συμμορφωθούμε με μια νομική ή κανονιστική μας υποχρέωση, διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, τουλάχιστον για όσο διάστημα απαιτείται, σύμφωνα με την νομοθεσία, για να συμμορφωθούμε με την εν λόγω υποχρέωση.
Όταν πρόκειται για την εν γένει επικοινωνία μας μαζί σας, η δήλωση συγκατάθεσής σας τηρείται για όσο χρονικό διάστημα δεν την ανακαλείτε.
Όταν πρόκειται για κάλυψη θέσης εργασίας και αποστολή από εσάς βιογραφικού σημειώματος για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την παραλαβή του.

Εγγυήσεις και μέτρα που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Όταν μας δίνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, λαμβάνουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε, σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα απολύτως αναγκαία δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και σε εκείνους μόνο τους εργαζομένους μας, που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα σας αυτά, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε το προσωπικό της εταιρείας μας ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και δεσμεύουμε αυτό με συμβάσεις εμπιστευτικότητας, εχεμύθειας και τήρησης απορρήτου των πληροφοριών που λαμβάνουν γνώση λόγω της παροχής των υπηρεσιών μας. Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

– Χρήση διακομιστών (server) που βρίσκονται σε χώρους με διαβαθμισμένη και περιορισμένη πρόσβαση και υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους.

– Χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές συμμορφωμένα με τον ΓΚΠΔ, που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. – Υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τους·

– Μέτρα επιχειρηματικής συνέχειας.

– Αποθήκευση και διατήρηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν ( τόσο των απλών όσο και των ειδικών κατηγοριών- ευαίσθητα) είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή, σε ειδικό αποθηκευτικό χώρο, προστατευμένο και ασφαλή, στον οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση ατόμων χωρίς εξουσιοδότηση.

-Κωδικοποίηση, Κρυπτογράφηση δεδομένων.

– Συνεχής προσαρμογή και επικαιροποίηση της λειτουργίας των διαδικασιών κι συστημάτων μας.

Ποιοί είναι οι αποδέκτες των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν;

Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, γίνεται από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας μας, συμπεριλαμβανομένων και των υποκαταστημάτων της ή/και των εταιρειών που ανήκουν ή θα ανήκουν στον ίδιο με αυτήν «όμιλο» επιχειρήσεων, μέσω συστημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικών συσκευών ή/και χειρόγραφα είτε – κατ’ εντολή και για λογαριασμό μας – από εξωτερικούς συνεργάτες που θα ενεργούν ως «εκτελούντες την επεξεργασία» (ενδεικτικά αναφέρονται οικονομικοί σύμβουλοι – λογιστές, νομικοί σύμβουλοι κ.λ.π.), οι οποίοι όμως έχουν δεσμευτεί απέναντί μας για την τήρηση εμπιστευτικότητας, εχεμύθειας και για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και μόνον για τους σκοπούς που μας έχουν παρασχεθεί.

Η εταιρεία μας εγγυάται ότι δεν θα προβεί σε διαβίβαση, κοινοποίηση, παραχώρηση κ.λ.π. των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν (πλην όσων αναφέρονται πιο πάνω στην παρούσα) παρά μόνον αν αυτό επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία και απαιτείται να γίνει προς δημόσιους/δικαστικούς/ελεγκτικούς φορείς και αρχές.

Σε κάθε διαβίβαση για την κατ’ εντολή και για λογαριασμό μας επεξεργασία, λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, ώστε τα δεδομένα που θα διαβιβάζονται να είναι τα ελάχιστα αναγκαία και ότι θα συντρέχουν οι προϋποθέσεις για νόμιμη προσήκουσα επεξεργασία τους.

Τα δικαιώματά σας:

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο του ΓΚΠΔ:

Δικαίωμα πρόσβασης – Δικαίωμα να λαμβάνετε πληροφορίες για το εάν γίνεται επεξεργασία δεδομένων και δικαίωμα πρόσβασης σε αυτά.
Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με την επεξεργασία αυτή (ποιος, για ποιο σκοπό, παραλήπτες, περίοδος διατήρησης κ.λπ.)
Δικαίωμα στη διόρθωση – Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών προσωπικών δεδομένων και συμπλήρωσης ελλιπών πληροφοριών.
Δικαίωμα διαγραφής (Δικαίωμα στη λήθη) – Δικαίωμα να αιτείσθε τη διαγραφή οποιωνδήποτε δεδομένων που σας αφορούν υπό ορισμένες προϋποθέσεις και εφ’ όσον αυτό δεν προσκρούει σε άλλη διάταξη νόμου (δεδομένα που δεν είναι πλέον απαραίτητα, ανάκληση συγκατάθεσης, δεδομένα που έχουν υποβληθεί σε παράνομη επεξεργασία).
Δικαίωμα Περιορισμού της Επεξεργασίας – όταν αμφισβητείται η ακρίβεια των δεδομένων, η επεξεργασία είναι παράνομη, τα δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον στον υπεύθυνο επεξεργασίας, το υποκείμενο των δεδομένων έχει αντιταχθεί στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία.
Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων – δικαίωμα να αιτείσθε την αποστολή των δεδομένων σας με τηλεομοιότυπο ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε πρόσωπο που μας δηλώσετε, εφόσον αυτό δεν προσκρούει σε άλλη απαγορευτική διάταξη νόμου
Δικαίωμα να απευθύνεστε ενώπιον της ΑΠΔΠΧ για κάθε ζήτημα που άπτεται της αρμοδιότητάς της σε σχέση με την άνω περιγραφείσα επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορά.

Μπορείτε να ασκήσετε τα άνω δικαιώματά σας κατόπιν υποβολής εκ μέρους του σχετικής έγγραφης αίτησης προς την εταιρεία, η οποία οφείλει να σας απαντήσει χωρίς επιβάρυνσή σας και εντός 30 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης.

Συνέπειες μη παροχής δεδομένων σας

Η παροχή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, είναι απαραίτητη για την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς και την εκτέλεση των συμβατικών μας υποχρεώσεων, ως εκ τούτου, σε περίπτωση άρνησής σας, για την παροχή τους από εσάς, δεν θα μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, στέλνοντας email στο info@nooseit.com

Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, καλώντας στα τηλέφωνα 2112120840.

Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 05/09/2019

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε και επικαιροποιούμε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, πλην της ανάρτησης της επικαιροποιημένης Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην ιστοσελίδα μας. Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά email προκειμένου να σας υπενθυμίζουμε τις αλλαγές και τις ενημερώσεις της παρούσας Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αλλά θα πρέπει να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά, για να ενημερώνεσθε για την τρέχουσα και ισχύουσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Τί είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.

Τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες μεμονωμένα, αλλά όταν διαβάζονται από κάποιον διακομιστή μέσω ενός προγράμματος περιήγησης διαδικτύου μπορούν να δώσουν πληροφορίες, για να παράσχουν μια πιο φιλική στον χρήστη υπηρεσία.

Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη του δικτυακού τόπου. Αν κάποιος δεν επιθυμεί την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα πλοήγησής του (browser) στο διαδίκτυο, για να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα στον σκληρό του δίσκο cookies και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως όλα τα νέα cookies, είτε να ερωτάται κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εάν θέλει να το απορρίψει ή να το αποδεχθεί. Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες/επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιλογή της απόρριψης των cookies θα καθιστά πιο δύσκολη ή αδύνατη την χρήση τμημάτων και υπηρεσιών του δικτυακού τόπου.

Ποιοί τύποι cookies χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας;

Οι τύποι των cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα είναι μόνιμα cookies (persistent cookies) και προσωρινά cookies (session cookies).

Τα προσωρινά cookies (session cookies) που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα διαγράφονται μετά το πέρας της περιήγησής σας ή / και μετά το κλείσιμο του browser.

Τα μόνιμα cookies (persistent cookies) παραμένουν στον υπολογιστή ή την συσκευή σας μέχρι να τα διαγράψετε εσείς, ή για ένα προκαθορισμένο στο cookie χρονικό διάστημα.

Επίσης, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, ορισμένοι συνεργάτες μας (Google Analytics, Google AdWords, Facebook, Instagram, Μessenger) τοποθετούν, για λογαριασμό μας, cookies (third-party cookies). Με αυτά τα cookies συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση της προώθησης των υπηρεσιών μας και την αλληλεπίδρασή σας με τον διαδικτυακό τόπο μας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν οι ως άνω συνεργάτες μας για να εξάγουν στατιστικά συμπεράσματα και να βελτιώσουν τη σχετική εμπειρία σας ως επισκέπτη.

Ποιά cookies χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα μας και τι πληροφορίες συλλέγονται;

Η ιστοσελίδα της εταιρείας μας χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς αναλόγως της λειτουργίας τους:

Απολύτως απαραίτητα / Βασικά Cookies (Essentials). Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies Λειτουργικότητας (Functionality). Τα cookies λειτουργικότητας βοηθούν τον διαδικτυακό τόπο να θυμάται τις επιλογές σας, όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα και την περιοχή σας. Έτσι, σας παρέχουμε βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Επιπλέον, βοηθούν στην παροχή υπηρεσιών που εσείς έχετε ζητήσει, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τη δραστηριότητά σας σε άλλους διαδικτυακούς τόπους.

Cookies Επιδόσεων (Analytics). Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό τόπο, όπως ποιες σελίδες επισκέπτεστε συχνότερα και εάν λαμβάνετε μηνύματα σφαλμάτων. Οι πληροφορίες που συλλέγουν είναι συγκεντρωτικές. Τα χρησιμοποιούμε μόνο για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις του διαδικτυακού τόπου μας.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία αναλυτικών εργαλείων ιστού που παρέχεται από την Google Inc. Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies για να βοηθά αυτόν τον ιστότοπο να αναλύει πώς τον χρησιμοποιείτε. Οι πληροφορίες που παράγονται από το cookie σχετικά με το πώς χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο θα μεταδίδονται στην Google, η οποία θα τα αποθηκεύει σε εξυπηρετητές στις ΗΠΑ. Η Google θα χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες με σκοπό την αξιολόγηση του τρόπου που χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, τη σύνταξη εκθέσεων σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου για τους διαχειριστές του και την παροχή άλλων υπηρεσιών σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και τη χρήση του διαδικτύου. Η Google δύναται επίσης να μεταβιβάζει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, εφόσον αυτό απαιτείται από τη νομοθεσία ή αν οι εν λόγω τρίτοι επεξεργάζονται τις πληροφορίες για λογαριασμό της Google. Η Google δεν θα συσχετίζει τη διεύθυνση IP σας με οποιαδήποτε άλλα δεδομένα έχει στην κατοχή της.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στον ιστότοπό μας.

Cookies στόχευσης/προωθητικών ενεργειών και στατιστικών χρήσης (Advertising). Χρησιμοποιούνται αυτά τα cookies για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης προώθησης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών προωθητικών ενεργειών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας προωθητικής ενέργειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί, ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς. Επίσης, για να βελτιώσουμε τον διαδικτυακό τόπο μας, χρησιμοποιούμε cookies για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο και τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας, τις καταχωρίσεις, ενημερώσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ιστότοπός μας. Για παράδειγμα, πόσες φορές είδατε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία και εάν επιλέξατε να το κοινοποιήσετε σε κάποια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ιστότοπός μας δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα της για επαναληπτική προωθητική ενέργεια/επικοινωνία.

Μπορείτε να επιλέξετε την εξαίρεσή σας από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. https://adssettings.google.com/authenticated?hl=el

Ο ιστότοπός μας δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις προωθητικές ενέργειες προβολής (π.χ. δυναμική επαναληπτική επικοινωνία, αναφορές εμφάνισης Δικτύου, εμφάνισης Google και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων κλπ).

Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις προωθητικών ενεργειών, https://adssettings.google.com/authenticated μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google. Εδώ https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.

Cookies κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη διασύνδεση του λογαριασμού σας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης με τον ιστότοπό μας. Για παράδειγμα, για να σας επιτρέπετε να αναδημοσιεύετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα πληροφορίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας ή να δηλώνετε ότι θέλετε να ακολουθήσετε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα cookies κοινωνικής δικτύωσης δεν απαιτούνται για την πλοήγησή σας στον ιστότοπό μας.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Facebook, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας μας στον ιστότοπο της Facebook.com όσο και στα συνεργαζόμενα site της στο διαδίκτυο και να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στον ιστότοπό μας.

Ο ιστότοπός μας δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της για δυναμική επαναληπτική επικοινωνία.

Μπορείτε να επιλέξετε την εξαίρεσή σας από τέτοια χρήση των cookies από την Facebook εδώ https://www.facebook.com/ads/preferences/?id=6115815696774&entry_product=ad_preferences_dialog_v2 .Περισσότερες πληροφορίες για τις διαφημίσεις του Facebook μπορείτε να μάθετε εδώ https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences

Πώς να ελέγξετε γενικά τα cookies;

Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας, αφού ενημερωθείτε για τις ρυθμίσεις απορρήτου και δώσετε τη συγκατάθεσή σας για κάθε κατηγορία αυτών, με εξαίρεση τα Bασικά Cookies, τα Cookies Λειτουργικότητας και τα Cookies Διαχείρισης κίνησης για τα οποία δεν απαιτείται ρητή συγκατάθεση. Εάν δεν αποδεχθείτε τα cookies ή κάποιες κατηγορίες εξ αυτών, ενδέχεται κάποια από τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας μας να μην είναι πλήρως διαθέσιμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αποκλεισθείτε από την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να ανακαλείτε, όποτε το θελήσετε, τη συγκατάθεση σας ή να εναντιωθείτε στη χρήση των cookies στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας, να ελέγξετε ή/και να διαγράψετε τα cookies.

Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies από τον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, οποτεδήποτε θελήσετε ακολουθώντας τη διαδρομή:

Για Mozilla Firefox:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored

Για Google Chrome:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=el

Για Internet Explorer:

https://support.microsoft.com/en-us/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

Για Safari:

https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Με αυτόν τον τρόπο ανακαλείτε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας.

Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε τον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να σας προειδοποιεί για την χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των ιστοσελίδων, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.

Ποιά είναι τα δικαιώματα σας;

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα διορθώσετε και να τα συμπληρώσετε ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους, να περιορίσετε την επεξεργασία τους ή να άρετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στην oikiakorevma.gr, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημά σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείο info@nooseit.com

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουν τα cookies;

Πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, αλλά και για τα δικαιώματα σας θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εδώ.

Αλλαγές στην Πολιτική cookies

Η παρούσα Πολιτική Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Η παρούσα τέθηκε σε ισχύ τον Μάιο 2018. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση.